Ocean 21 – kompleksan preparat sa širokim spektrom delovanja

19 авг

Priroda je riznica ogromnog broja biljnih metabolita, no, od ukupnog broja samo je mali deo onih supstanci koje poseduju biološku aktivnost primenljivu u poboljšanju zdravlja ljudi. Ti su elementi otkrivani tokom stoljeća kao rezultat upotrebe biljaka u prehrani i lečenju, a iskustvo je prenošeno s generacije na generaciju.
Calivitini tečni proizvodi hrane, detoksikuju, energizuju i vraćaju nam preko potrebnu vitalnost.
Veoma značajan proizvod među njima je Ocean 21 jer je odličan izvor vitamina, minerala, aminokiselina. Posebno ističemo biljne ekstrakte koje sadrži: aloju, osam vrsta morskih algi, taheebo, cveklu, mrkvu (šargarepu) i brusnicu.
Ocean 21 predstavlja pravi eliksir za zdravu i jaku krv! Upravo ono što nam treba ne samo u proleće, već i tokom cele godine, jer sastojci Oceana 21 će podstaknuti ćelijsko čišćenje uklanjajući metaboličke otrove, teške metale i hemikalije, pomažući uspostavljanju hormonske ravnoteže.

Ocean 21 ima posebno zaštitno i imuno-stimulirajuće delovanje u zaštiti od zračenja (čišćenje od radioktivnih čestica – cezijuma, ostroncijuma, itd.) i uklanjanju teških metala iz organizma (živa, olovo, kadmijum, itd.). Zatim potpomaže i ubrzava Iimfnu drenažu, čime doprinosi uklanjanju virusa, masnih čestica i nesvarenih ostataka hrane. Uklanja liposolubilne toksine (dioksin) iz organizma, deluje antigljivično, antivirusno i antibakterijski, kao prirodno sredstvo protiv zatvora, normalizacije holesterola i triglicerida u krvi.

Registracija 2

Ocean 21 doprinosi stabilizaciji i harrmonizaciji endokrinog sistema, posebno prija osobama sa smanjenom funkcijom štitne žlezde. Primenom Oceana 21 podstičemo oksigenaciju ćelija, bolju prokrvljenost, a time i bolju ishranu svih tkiva. Važnost upotrebe Oceana 21 ogleda se i u remineralizaciji organizma, obzirom da sadrži preko 60 mineralnih komponenti i elemenata u tragovima.
Delovanje sastojaka Oceana 21 je kompleksno, s obzirom da sadrži na desetine prirodnih supstanci. Udružena aktivnost minerala (59 minerala i elemenata u tragovima) s jedinstvenim sastojcima morskog bilja (8 vrsta algi) i kopnenog bilja (aloja, taheebo čaj, cvekla, mrkva, brusnica) daju ovom preparatu upravo neverojatnu snagu da podigne i najumorniji organizam.
Sastojci Oceana 21 pretaču u našu krv sve vitalne elemente mora i kopna te tako jačaju njena životna svojstva, čisteći telo od nagomilanih
otrovnih sastojaka. Ocean 21 čisti, hrani i obnavlja ćelije, a posebno je namenjen jačanju i usmeravanju našeg imunološkog sistema kome se osigurava idealna biohemijska okolina.

Kontakt:

069-2359694  ili 064-2359694

rbduna@gmail.com

Kodni broj za registrovanje  ili kupovinu po diskontnim cenama u bilo kom diskontu kod nas i u svetu:

381 4324852

ocean-211

Kodni broj za registrovanje  ili kupovinu po diskontnim cenama u bilo kom diskontu kod nas i u svetu: 381 4324852

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: