Anti-Stress daily ili kako da držite stres pod kontrolom?

21 сеп

Stigao je Anti Stress Daily! Kombinacija 4 aktivna kompleksa: vitamina B, mineralnih materija, nezasićenih masnih kiselina, probiotika, koji ciljano i na više polja deluju protiv stresa, i sve to u praktičnom pakovanju od 30 kesica za 30 dana. Isprobajte i Vi!

Anti-Stress daily (30 kesica)

CV0208_n

Manje stresa iz dana u dan

U životu nam se često dešavaju takve promene, koje  mogu da dovedu do stresa, bilo da se radi o početku škole, o finansijskom problemu, o raspravama sa nadređenima,  o nesuglasicama unutar porodice, ili o se radi o pripremi  za neko slavlje, a mogu biti i ozbiljnije stresne situacije.  Međutim, potrebno je izbegavati stresne situacije, jer one negativno utiču ne samo na duševno stanje već ima negativan uticaj i na naše  fizičko stanje.  U tim slučajevima još veći značaj dobija unos odgovarajućih vitamina i minerala, koji ne samo da dovode do smirenja već pomažu i očuvanje našeg zdravlja.

Kome preporučujemo?

Verujemo da naš najnoviji proizvod, Anti Stress Daily, može svima da pomogne.To je kombinacija 4 aktivna kompleksa, i to B-vitamina, mineralnih materija, nezasićenih masnih kiselina, probiotika, koji ciljano i na više polja deluju protiv stresa, i sve to u pakovanju, u kesicama za 30 dana.

Kako da sačuvate mir?

Opšte je poznato da nedostatak B-vitamina dovodi do pojave nervoze, anksioznosti, depresije jer ima suštinski značaj u radu nervnog sistema.  Potvrđeno je da njegov redovan unos smanjuje stres, pozitivno utiče na pamćenje i koncentraciju, ublažava  bezvoljnost.

Pod uticajem stesa organizam troši ne samo više vitamina već i i  mineralnih materija, zbog toga je važno da ih adekvatno nadoknadimo. Za normalan rad nervnog sistema između ostalih potrebne su i sledeće mineralne materije  magnezijum, cink, hrom, gvožđe, mangan.

Brojna ispitivanja su dovela do zaključka da, se kod osoba koje uzimaju veće količine omega-3 masne kiseline  pojava depresije ređa, stoga se često koristi kao dopuna terapije. Pored toga što pomaže normalno funkcionisanje nervnog sistema i mozga, doprinosi i normalizaciji krvnog pritiska, i očuvanju zdravog rada srca.

Prekomeran stres narušava i crevnu floru, i to zaslužuju posebnu pažnju, s obzirom da znamo da se 70% našeg imunog sistema nalazi u crevima. Nema potrebe za brigu, naš paket sadrži i kompleks odgovarajućih  probiotika i tako osigurava zdravo funkcionisanje sistema za varenje.

Zašto koristiti ovaj proizvod.

  • Pruža kompleksnu zaštitu, širokog spektra u borbi sa stresom, sadrži B vitamine, mineralne materije, nezasićene masne kiseline i probiotike.
  • Štedi vaše vreme svakodnevno, jer umesto otvaranja 4 različite bočice otvarate jednu kesicu.
  • Ne treba vi da istražujete koliko je idealno i koje aktivnine sastojke da uzimate  uradili smo to već za Vas.
  • Paket je odlično osmišljen, kreiran je od top proizvoda, pri tom uzimajući u obzir uticaj stresa na organizam.
  • Kesice se lako otvaraju, zbog malih dimenzija pogodne su da se ponesu bilo gde, i tako u mnogome olakšavaju pripreme za putovanja.
  • Ne moramo posebno mesto tražiti za njihovo skladištenje, kutija lepog dizajna, i otpornog materijala čak i u kuhinji može naći svoje mesto.

Sastav:

Vitamin B1 3mg

Vitamin B2 2mg

Niacin 20mg

Vitamin B6 (piridoksin) 1mg

Vitamin B12 5mcg

Vitamin E 20I.J.

Kalcijum 333mg

Magnezijum 150mg

Cink 7.5mg

Mangan 4mg

Gvožđe 4mg

Bakar 500mcg

Molibden125mcg

Jod 50mcg

Hrom 50mcg

Selen 20mcg

Koncentrat ribljeg ulja 2000mg

EPA (eikozapentainoična kiselina) 360mg

DHA (dokozaheksanoična kiselina)240mg

Lactobacilus acidophilus 4milijarde

Klubska cena 2 999 Din

2

Anti Stess 1 dailu

Klubska cena 2 999 Din

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: