E-PROTECT HOME – kompletna zaštita od elektromagnetnog zračenja

14 јан

Novi talas zaštite – e Protect porodica proizvoda
Kao rezultat višegodišnjeg razvoja i iskustva, CaliVita je razvila drugu generaciju izuzetno uspešnog proizvoda CommuniGuard, za zaštitu od EMF zračenja. Od skora dostupno i u našim дисконтима!

A new wave of protection – e protect family products
As a result of years of development and experience, calivita has developed another generation extremely uspešnog products communiguard, for protection of emf radiation. From recent available and all our discounts!

Izjava svetske zdravstvene organizacije iz 2011 godine, prema kojoj zračenje mobilnih telefona može da izazove pojavu kancera, je izazvala prilično veliku buru. Od tada, debata o
potencijalnim opasnostima po zdravlje od strane mobilnih i prenosnih elektronskih uređaja je dodatno porasla, posebno otkako je u međuvremenu još nekoliko stručnjaka i naučnih istraživanja dodatno izrazilo zabrinutost povodom toga.

Novi talas zaštite

Tamna strana jačine signala

Dr. Tomas Rau, lekar na Paracelzus klinici u Švajcarskoj je jedan od vodećih stručnjaka na
polju alternativnih metoda za očuvanje zdravlja. Prema njegovoj proceni, u najrazvijenijim
regijama čak 3-8 posto populacije pati od elektro preosetljivosti, i elektromagnetno
opterećenje kojem su svakodnevno izloženi može dovesti do nastajanja migrene, poremećaja spavanja, neuroloških poremećaja, kancera, srčane aritmije i drugih zdravstvenih poremećaja.   Iako naučna istraživanja povodom utvrđivanja uticaja mobilnih telefona i drugih prenosni helektronskih uređaja na ljudsko zdravlje još nisu završena, svakako vredi uzeti u obzir mišljenja relevantnih stručnjaka iz date oblasti, koji se jednoglasno slažu, da zarad očuvanja našeg zdravlja, treba da primenimo određeni vid zaštite od zračenja električnih uređaja.

Elektromagnetna polja utiču na svakoga

Dejstvo elektromagnetnog zagađenja (iliti elektrosmog (EMF)) i radiofrekventna zračenja
(RFR), koja emituju električni i bežični uređaji, kao i u slučaju drugih zagađenja – poput hemijskih ili teških metala – mogu imati kumulativno dejstvo na organizam, i to na taj
način, da mi to i ne primećujemo. Dr. Hanoš Talmor (Dr. Hanoch Talmor), direktor i lekar Holističkog centra iz Gejnsvila (Gainesville) iz Floride (SAD) osnivač i predsednik udruženja „Za jedan bolji svet”, je godinama proučavao dejstvo elektromagnetnog zračenja na ljudski
organizam. Prema dobijenim rezultatima istraživanja i kliničkim iskustvima, utvrđeno je, da one osobe koje često i puno koriste mobilne telefone, su u daleko većoj meri izloženi pojavi problema sa mozgom, glavom i vratnim delom. „Sve vrste veštački stvorenih talasa, uključujući i elektromagnetna polja, TV, radio, mikrotalasni uređaji i mobilni telefoni stvaraju dvodimenzionalne sinusne talase. Kada se ti talasi mešaju sa prirodnim talasima, dolazi do promene istih, što dodovodi do menjanja prvobitne izvorne informacije. Kao rezultat toga, telo prima pogrešne informacije i dolazi do poremećaja u radu i funkciji DNK, organa i žlezda. To može u velikoj meri doprineti razvoju oboljenja, prevremenog starenja, emocionalnog i mentalnog stresa. ” /Dr. Hanoch Talmor

Postoje mnogi rizici

Elektromagnetna polja visoke frekvencije koja stvaraju elektronski uređaji, sa lakoćom prolaze kroz organizam, i mogu se javiti u vidu realnih ili virtuelnih faktora stresa,
usled kojih može doći do energetskog disbalansa ili poremećaja u normalnom funkcionisanju određenih organa, žlezda ili sistema. Imuni sistem je zbog toga konstantno pod opterećenjem i postpeno slabi.

Predstavljamo E-Protect porodicu proizvoda

Kao rezultat višegodišnjeg razvoja i iskustva, CaliVita je razvila drugu generaciju izuzetno uspešnog proizvoda CommuniGuard, za zaštitu od EMF zračenja. E-Protect porodica proizvoda se sastoji od tri člana. U slučaju zajedničke primene mogu da pruže maksimalnu
zaštitu od štetnog dejstva elektromagnetnog zračenja.

E-protect home set sadrži:
1 E-protect disk
1 E-protect karticu
2 E-protect nalepnice

E-Protect Sticker je jedna samolepljiva folija zlatne boje koja ima na sebi CaliVita logo, i koju treba zalepiti neposredno na sam električni uređaj, kao npr. mobilmi telefon, tablet uređaj, laptop, TV, PC računar itd., kako bi pružila zaštitu od emitovonaog zračenja.

E-Protect Card je kartica, koju treba držati kod sebe, u neposrednoj blizini tela, u džepu, torbici ili novčaniku. Štiti telo od zračenja onih uređaja, koji nemaju zalepljenu E-Protect Sticker nalepnicu.

E-Protect Disc može da pruži zaštitu od zračenja elektronskih uređaja u kancelariji, dnevnoj ili spavaćoj sobi. Zahvaljujući stilskom i elegantnom izgledu kutije, lako i harmonično može da se uklopi u svako okruženje.

E-protect linija proizvoda CaliVite® Electronics pomaže u pružanju zaštite od elektromagnetnog zračenja.

Diskontna cena E-PROTECT HOME paketa je 16 999 Din

Proizvodi se mogu kupiti i pojedinačno.

1 kontakt

Inovativna tehnologija i moderan dizajn u kompaktnom i atraktivnom pakovanju. Mnoštvo savremenih, naučnih i patentiranih razvojnih rešenja je uloženo u ove proizvode i sisteme, koji Vam nude izdržljive uređaje izvrsnih performansi sa uštedom energije.

Pak

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: