DARKFILD MIKROSKOPIJA KAO PREVENCIJA

21 феб

U Budimpešti 2003. CaliVita International je organizovala prvu obuku za rad na Darkfild mikroskopu (DFM), uz koga se utvrđuje unutrašnja ravnoteža organizma, stanje ishranjenosti ali i delovanje dodataka u ishrani. Predavač je bio kanadski Darkfild mikroskopist Bill Allin.

Ušavši u čudesan svet nalaza žive kapi krvi pomoću Darkfild mikroskopa, moja ljubav I veliko zadovoljstvo u radu na Darkfild mikroskopu traje već punih 12 godina. Od 2014. sam počela i edukaciju kolega za rad na mikroskopu i to iz zemalja iz okruženja, ali i iz Bugarske, Ukrajine i Turske i na njih prenela svoju ljubav prema ovoj vrsti kontrole zdravlja.

Nakon 13.000 analiza, mogu da kažem da ni jedan pregled nije bio isti, da je svaki čovek jedinstveno i neponovljivo biće i različito reaguje na sve što utiče na naše zdravlje, kao i na bolest, ako se ona već razvila.

Unutrašnja ravnoteža našeg organizma je osnov za dobro zdravlje i dug život. Ako je ona dugo narušena, dolazi do razvoja i nastanka bolesti. Naš organizam šalje znake da se dešava nešto što narušava unutrašnju ravnotežu mnogo ranije nego što dolazi do ispoljavanja bolesti. U toj fazi, standardne dijagnostičke metode ne mogu da detektuju početak bolesti, jer se organizam trudi da uspostavlja balans, unutrašnju ravnotežu svojim mehanizmima.

Kada se ti mehanizmi iscrpe, osetimo prve znake bolesti, koja se razvijala kraći ili duži period pre pojave simptoma.

Darkfild miksroskopska analiza žive kapi krvi, prevencija bolesti

4

Analiza nativne (žive) kapi krvi pomoću Darkfild mikroskopa može da pokaže da se narušava unutrašnja ravnoteža organizma mnogo ranije pre pojave prvih simptoma bolesti. To je vreme preventivnih aktivnosti, kada možemo uspostaviti narušenu ravnotežu (homeostazu) i na taj način sprečiti pojavu bolesti. Pomoću analize žive kapi krvi možemo da utvrdimo i eliminišemo, odnosno sprečimo štetno delovanje faktora rizika, koji vremenom dovode do bolesti.

Odgovarajuća ishrana u skladu sa krvnom grupom, unos dovoljno tečnosti, fizička aktivnost u skladu sa krvnom grupom, uzrastom i zdravstvenim stanjem, kao i pozitivan stav prema životnim okolnostima i obavezno kvalitetni dodaci ishrani individualno preporučeni na osnovu rezultata analize žive kapi krvi pokazali su se izuzetno efikasnim u prevenciji bolesti.

Analiza žive kapi krvi kao pomoć u lečenju bolesti

Na analizu žive kapi krvi dolaze naši članovi, sa ciljem da prokontrolišu svoje zdravlje, ali dolaze i bolesni, i čak jako bolesni ljudi koji sa sobom donose rezultate dosadašnjih pregleda i lečenja.

Kada se bolest već pojavila, analizom žive kapi krvni možemo da utvrdimo koji suplementi su neophodni da bi se ubrzalo ozdravljenje. Takođe možemo da pratimo tok bolesti, odnosno uspeh našeg tretmana.

Individualan pristup svakom pojedincu 

Moram da istaknem, da je savet koji dajemo nakon analize zdravlja pomoću pregleda žive kapi krvi individualan i poseban za svaku osobu i to u skladu sa njenim opštim stanjem, nalazima na nativnoj kapi krvi i krvnom grupom. Kao što se sada ističe značaj personalizovane medicine, usmerene prema svakom pacijentu u skladu sa njegovim zdravstvenim stanjem, mi već punih 12 godina primenjujemo ovaj personalizovan pristup u prevenciji bolesti, ali i pomoći u lečenju, ako je bolest već dijagnostikovana.

Najveće zadovoljstvo u radu na Darkfild mikroskopu je poboljšanje zdravstvenog stanja, odnosno izlečenje i zadovoljstvo naših članova

Kontrolni pregled 4 do 6 nedelja nakon prve analize žive kapi krvi je od izuzetnog značaja jer nam daje uvid u delotvornost same metode, naših saveta i dodataka ishrani koji su vrlo značajan deo naših preporuka jer su neophodni za dobro zdravlje.

Nema većeg zadovoljstva od poboljšanja zdravlja i izlečenja bolesti uz pomoć analize žive kapi krvi.

Neki noviji primeri analize nativne kapi krvi pre i posle naših preporuka

1.

Stres, akne na koži lica i leđa, afte u ustima, neredovna ishrana. Analizom detektovani znaci disbioze, prisustvo mikroorganizama, deficita vode i kiseonika:

Adekvatna dijeta, fizička aktivnost, unos najmanje 1,5l vode dali su odlične rezultate.

1) Paraprotex, OxyMax

2) Pure Inulin 2×1 kk u 2 dl vode

3) Liquid Chlorophill 2x5ml u čaši vode

2.

Bolovi u stomaku, neredovna stolica, jak bol nakon defekacije. Iako su svi nalazi, čak I MRI bili u granicama normale, DFM nalaz je ukazivao na rizik od nastanka tumora.

Organic Noni sa snažnim antitumorskim delovanjem je od izuzetne pomoći u prevenciji tumora, ali i značajna pomoć tokom lečenja.

1) NONI sol 3-6 meseci

2) Digestivni enzimi

Prim mr sci. med Jaroslava Hovan-Somborac

5

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: