Šta sve možemo dobiti pregledom metodom kvantne medicine?

19 нов

Kvantna medicina je već decenijama priznata i oficijelno se primenjuje u preko 38 država sveta, uključujući SAD, Francusku, Nemačku, Izrael, Rusiju, Belorusiju, Indiju, Ekvador, Italiju, Slovačku, Makedoniju, Srbiju, Hrvatsku….  Reč je, najjednostavnije rečeno, o metodi lečenje bez medikamenta i nus pojava.

Tehnologijom kvantne medicine bavi se direktno ili indirektno više od 50 multionacionalnih kompanija. Na  kongresima širom sveta te metode i  tehnologije označene su kao metode 21. veka. 

U Rusiji je kvantna medicina veoma popularna i brojni građani uživaju u njenim blagodetima. Tamo se u domovima zdravlja dobijaju uputi za tretmane kvantne medicine.

3

PREVENCIJA

Brza, pouzdana, bezbolna, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja i bez nus pojava,  metoda kojom se mnogo pre pojave jasnih simptoma bolesti registruju promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou.

Tretman je individualan i prilagođava se svakoj osobi posebno. Prate se sve etape i faze prelaska od zdravlja do bolesti. Prate se promene na nivou ćelije, tkiva, hromozoma, emocija, stresa organizma, hormonskog disbalansa…

Šta sve možemo dobiti pregledom metodom kvantne medicine?

Analiza stanja svih organa i sistema organa:

Kardiovaskularni: srce – ishranjenost srčanog mišića, stanje zalistaka, krvni sudovi –  aorta i drugi sudovi- proširenja, elastičnost, suženja, sklonost ka arteriosklerozi

– Respiratorni: pluća, bronhije, traheja, sinusi, alergije

– Digestivni: želudac, creva, jetra, pankreas – gastritis, poremećaji varenja, funkcija jetre, pankreasa, žučna kesa – da li se savija povremeno, da li ima mulja, disbakterioza – poremećaj koncentracije bakterija u crevima, prisutnost Kandide…

– Endokrini: štitna žlezda i ostale žlezde – početne promene u funkciji dok se nisu razvili ozbiljniji problemi, a hormoni u labaratorijskim analizama su u granicama normale.

– Mozak: cirkulacija, ishranjenost moždanog tkiva, tragovi ranijih malih moždanih infarkta

– Genitor-urinarni sistem: bubrezi, mokraćni putevi, bešika, prisustvo peska, bakterija, hronične osetljivosti. Problemi sa prostatom dok su još u začetku. Materica, jajnici, jajovodi

– Kičma, zglobovi – početne reumatske promene

 • Testiranje intolerancija na namirnice: nealergijsko nepodnošenje namirnica, kao i alergija na razne alergene kako iz hrane tako i na polen, životinjsku dlaku, prašinu i drugo. Procenjuje se frekvencijski nesklad između organizma i određene namirnice. Nealergijska preosetljivost na hranu je neadekvatna reakcija na hranu, piće, aditive iz namirnica. Ona dovodi do razvoja najrazličitijih simptoma čiji uzrok najčešće ne prepoznajemo.
 • Analiza acido-baznog statusa organizma i metabolizma,stanje holesterola, šećera i drugih laboratorijskih parametara. Analiza koncentracije minerala, vitamina, enzima i drugih elemenata u organizmu.
 • Analiza energetskog stanja organizma i organa pojedinačno: Da li je osoba hronično umorna, kakav je dotok kiseonika u tkiva, kao npr. u srce – ishrana srčanog mišića, stanje krvnih sudova, oksigenacija mozga, cirkulacija u mozgu… kakve su energetske rezerve organizma odnosno sposobnost organizma da reši problem.
 • Stanje imuniteta
 • Analiza psihoemocionalnog stanja, nivoa stresa, kroz toksičnost organizma, kiselo-bazni status, stanje krvnih sudova, funkcije organa.
 • Prisustvo patogenih mikroorganizama– svi mikrobi imaju svoje karakteristične elektromagnetne talase na osnovu kojih mogu da se registruju i prepoznaju.
 • Analiza predispozicija (sklonosti) za određena oboljenja:
  • Dijabetes
  • Povišene masnoće u krvi (holesterol), masna jetra
  • Poremećaj rada funkcije štitne žlezde (hipo i hiper funkcija)
  • Hemoroidi
  • Gastritis, poremećaj varenja, nervozna creva
  • Kardiovaskularna oboljenja, slabiji krvni sudovi – elastičnost arterija, velikih aorta i malih kapilara, ateroskleroza, proširene vene
  • Degenerativne promene u zglobovima (artroza, artritis, reumatsko-zapaljenske promene)
  • Kičma promene na vratnom delu kičme, grudnom delu, lumbo-sakralni deo leđa

Takođe, metodama kvantne medicine može se raditi  korekcija poremećenog stanja u organizmu, time što se koriguju elektromagnetni talasi.

Time se: ubrzava cirkulacija, popravlja mikrocirkulacija, rad endokrinog sistema, poboljšava varenje, poboljšava metabolizam, popravlja imunitet, popravlja nervni sistem, deluje antistresno, podmlađuje i relaksira organizam, opušta spazam u telu, mišićima od vrata do stopala, koriguje rad svih organa i sistema.

Kvantna terapija povoljno deluje na osobe sa astmom, bronhitisom, problemima od strane srca, povišenim pritiskom,  problemima sa crevima, gastritisom,  problemima sa prostatom, jajnicima, štitnom žlezdom, i dr.

Kvantna medicina je spoj tradicionalnih znanja i najnovijih dostignuća nauke.

Dr Nrbojša Đorđević radi u Nišu. Po potrebi dolazi na kućnu adresu. 

Cena pregleda je od 3 do 5 hiljada dinara.
SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU.

IMG_1817

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: