CaliVita – Lider modernog stila života

13 авг

CaliVita Internatinal je multinacionalna komanija koja promoviše nov, kvalitetan način života širom sveta, način života koji kao prioritet ima zdravlje, uzimajući u obzir pored pravilne ishrane i redovnu fizičku aktivnost, korišćenje i prirodnih dodataka ishrani od lekovitog bilja. Pomoću sistema CaliVita International omogućeno nam je da se u potpunosti upoznamo sa jednim novim, modernim načinom života koji vraća harmoniju i ravnotežu u organizmu, a time i zdravlje. 

U ovom XXI veku sve cešće se sudaramo sa faktorima rizika po naše zdravlje kojih vremenom ima sve više. Zagađenje vazduha, vode i okoline, veštačke boje, hemijske supstance, medicinski preparati, alkohol, kafa, veštački izvori svetlosti, konstantan stres – svi ovi faktori, kao sastavni delovi brzog načina života su izvor mnogih bolesti. 

Otpornost našeg organizma, njegove sposobnosti da mobiliše zaštitne snage u mnogim aspektima zavisi od visoko kvalitetne hrane, a tipična ishrana savremene osobe je manjkava sa pre svega vitaminima i mineralima. To je začarani krug civilizacijskog napretka koji kao takav uzrokuje pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja čovečanstva. 

Calivita International je svetski lider u proizvodnji biološki aktivnih dodataka ishrani čija redovna upotreba je sastavni deo savemenog načina života ukoliko želimo da neutrališemo štetan uticaj okruženja i sačuvamo naše zdravlje.

Spektar proizvoda Calivita International je izuzetno širok, što zahteva i međunarodno tržište dodataka ishrani. Kompanija je osnovana početkom 1991. godine, a danas vrši distribuciju svojih proizvoda u više od 37 zemalja sveta.

Tokom 28 godina poslovanja, danas više nego ikad do sada se potvrduje to da usmerenje kompanije prema zdravom načinu života je bio pravi izbor, pogotovo ako se uzmu u obzir trendovi koji pokazuju da će u periodu od 2010-2040 godine čovecanstvo biti usmereno na poboljšanje zdravlja celokupne populacije.

Danas možemo da zaključimo da smo već uveliko zagazili u taj period.

Činjenica da se sve više obraća pažnja na kvalitet hrane koja je na tržištu, doprinosi razumevanju zašto CaliVita International svih ovih godina beleži rast svog poslovanja. 

U skladu sa tim rastom, kao i praćenjem poslednjih naučnih dostignuća, kompanija neprekidno razvija nove proizvode koristeći tehnologiju koja ni na koji način ne remeti biološki aktivne principe prirodnih sirovina i dovodi ih do finalnog proizvoda, koji punim kapacitetom deluje na organizam maksimalno iskoristivši na taj način hranljive elemente proizvoda.

Korišcenje proizvoda nadoknađuje materije koje nam inače svakodnevno i sve više nedostaju.

10

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: