ZA BUDNOST I KONCENTRACIJU: ENERGIJA I MEMORIJA!

17 мар

Energy & Memory (90 tableta)

15

Energy & Memory je kompleksni dijetetski suplement koji daje stimulativan efekat uz pomoć prirodnog kofeina iz guarane, lecitina, vitamina koji poboljšavaju mentalne i fizičke aktivnosti, kao i minerala i antioksidanata. Ovaj proizvod smo razvili za one koji preferiraju prirodne načine za očuvanje performansi i koncentracije tokom perioda mentalnog i fizičkog napora.

Energy & Memory sadrži osam prirodnih komponenti koje deluju osvježavajuće i regeneririšu organizam. Ekstrakt amazonske biljke GUARANE dodatno povećava budnost i koncentraciju i radnu sposobnost.
Sadrži cink koji doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.
Guarana sadrži alkaloid guaranin koji spada u grupu kofeina (derivat), ali za razliku od kofeina iz kafe koji uzbuđuje i zagrijava, trošeći energiju organizma, guaranin i ostali aktivni sastojci guarane osvežavaju i relaksiraju organizam. Kako guarana zbog sadržaja masnih supstanci nije lako topiva u vodi, guaranin se u telu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije kroz razdoblje od nekoliko sati, bez naglog pada energije. Guaranin dodatno stimuliše razgradnju i migraciju lipida iz masnog tkiva, čime ubrzava proces sagorevanja masnoća u energiju.
Kolin povećava koncentraciju neurotransmitera acetilkolina, poboljšavajući na taj način moždane funkcije (sposobnost pamćenja, koncentracija). Lecitin sadrži i inozitol, važan sastavni element neurona (živčanih stanica). Štiti nervne ćelike od štetnih elemenata, povećava kapacitet prenosa kiseonika u krv, što znači da je za istu količinu moždane funkcije potrebno manje kiseoniika, čime se poboljšava pamćenje.

Vitamini C i E i selen su antioksidansi koji štite organizam od različitih otrovnih elemenata. Kad u organizmu ima dovoljno vitamina E i C, kao i selena, iskoristljivost unetog kiseonika je bolja, zbog čega su oni od životnog značaja u gradskim zagađenim sredinama. Selen zajedno sa cinkom smanjuje nakupljanje teških metala (živa, olovo i kadmij), jer sprečava njihovu apsorpciju.

Najveća koncentracija cinka u ljudskom organizmu je u oku. Istraživači smatraju da cink utiče na aktiviranje vitamina A koji je preko potreban da bismo videli noću, a poboljšava i sposobnosti za razlikovanje boja. Magnezijum se smatra vrlo efikasnim mineralom u odbrani od stresa. Jedna od njegovih najvažnijih uloga je održavanje nervne funkcije i odbrana od većih promena raspoloženja.

Energy & Memory predstavlja zdravu alternativu energetskim pićima, kafi i ostalim sličnim stimulirajućim sredstvima koja nanose veliku štetu našem zdravlju.

KOME PREPORUČUJEMO?

 • Osobama koje podnose veliki mentalni napor, kao što su studenti tokom ispitnih perioda, zaposleni koji su izloženi velikoj količini stresa, u cilju očuvanja koncentracije i pomoći u borbi protiv umora
 • Sportistima i osobama koji podnose veliki fizički napor, u cilju povećanja njihovih performansi
 • Osobama koje su na dijeti namenjenoj mršavljenju
 • Vozačima, za bolju pažnju i reflekse
 • Svima koji žele da se bore protiv umora i poboljšaju opšte zdravstveno stanje

SASTAV

 • 200mg Holin
 • 100mg Gvarana
 • 100mg Lecitin
 • 60mg Vitamin C
 • 10mg Vitamin E
 • 50mg Magnezijum
 • 5mgCink
 • 20mcg Selen

Jedna tableta Energy & Memory obezbeđuje toliko kofeina kao jedna espreso kafa.

Da li znate da je tokom 2004. više od jedne trećine populacije odraslih amerikanaca zaspalo tokom upravljanja motornim vozilom – prema sopstvenim priznanjima? 

  Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

POGLEDAJTE NAŠE PROIZVODE: https://radunkabogdanovic.calivita.rs/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: