Neka ne bude samo dvorište zeleno

26 јун

Da li ste znali da je 60-70% alergijskih simptoma koji se javljaju u jaslicama i vrtićima povezano sa hipo ili hipovalentnim rastvorima koje se koriste u ovim ustanovama? Međutim, ovi agensi nisu uopšte pogodni za čišćenje, jer nečistoća samo oksidira, ne uklanja se.

SAVET: računa o čištoći ne samo u kući već i van nje! Posebno se preporučuje izBegaVanje hemikalija prilikom čišćenja dečijih igračaka u kući, dečijeg bazena
i igračaka u dvorištu, sa kojima deca dolaze u direktan kontakt. caligreen household je preparat koji je univerzalno sredstvo za čišćenje i u kući i oko nje.

Aktivni sastojci koji se nalaze u konvencionalnim proizvodima za čišćenje ne samo da štete zdravlju domaćica, već i okolini, prirodi, posebno vodama.
Potrudite se da vaša deca odrastaju u zdravoj sredini!

SAVET: hemikalije koje se koriste prilikom čišćenja terase neće ugroziti samo našu životnu sredinu, već će, na primer, stradati i travnjak koji se nalazi u blizini.
Koristite sredstva za čišćenje prirodnog porekla da biste očistili baštensku garnituru, na taj način trava i biljke u blizini neće biti ugrožene hemikalijama!
CaliGreen household je proizvod koji za bazu ima anjone biljnog porekla!

Zaštitite zdravlje svoje porodice koristeći deterdžente koji sadrže prirodne sastojke a koji čiste i dezinfikuju s istom efikasnošću! Pozdravite se sa korozivnim hemikalijama i počnite da koristite 100% prirodne CaliGreen ekološka sredstva za čišćenje!

SAVET: ekološka sredstVa ne samo za čišćenje prozora stana ili kuće već i automoBila, za vetrobranska stakla i ogledala. konvencionalni sprejevi se raspršavaju po površini koju čistimo i oko nje, tako da ne samo da udišemo štetne čestice, već one dolaze i u kontakt sa kožom. Pumpica caligreen-a prska penu direktno na mesto gde je potrebno.

5
  • Sertifikovani ekološki proizvodi.
  • Dermatološki testirano na Institutu za naučna dermatološka istraživanja.
  • Ne sadrže sintetičke boje ili veštačke parfeme.
  • Ne sadrže sastojke petrohemijskog porekla.
  • Ne sadrže GM materijale.
  • Ne sadrže dioksin, fosfate ili hlor.
  • Ne sadrže izbeljivače.
  • Veganski proizvodi.
  • Pakovanje može da se reciklira.
  • Sadrže biorazgradive sastojke.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: