ZAŠTO CALIVITA POSLUJE ISKLJUČIVO PO MREŽNOM MARKETINGU?

2 дец

KORENI MREŽNOG MARKETINGA

Opšte je poznato da se prvi put Mrežni marketing ili MLM (Multi Level Marketing) pojavio u Americi sredinom prošlog veka. Vilijam Kaselberi (William Casselbery) i Li Majtinger (Lee Mytinger) su postavili osnove poslovnog modela poznatog, kao „prijatelj kaže prijatelju”. Ovaj posao se razvija zahvaljujući novim poznanstvima. Šireći krug onih kojima se nudi ovu poslovna mogućnost, Vi graditeMrežu potrošača i distributera istovremeno. Genijalnost ovog poslovnog modela leži ujednostavnosti: preduzetništvo se može pokrenuti bez velikog ulaganja, a uspeh se postiže tek onda kada drugima pomognete da uspeju.

1
Najvažnija karika celog sistema su sami distributeri, konsultanti, graditelji mreže ili kako god se nazivali, saradnici u mreži. Gradeći sopstveno nezavisno preduzetništvo, zahvaljujući sistemu obuke koji je sastavni deo sistema rada, oni imaju mogućnost za usavršavanje i lični razvoj, što omogućuje ostvarenje jednog sadržajnijeg, savremenijeg, bogatijeg, zdravijeg, drugim rečima – kvalitetnijeg života nego što su imali ranije.

Velik broj multimilionera i multimilijardera današnjice svoje bogatstvo su stekli radom u Mrežnom Marketingu. Prava lepota je u tome, što svi oni svoja iskustva nesebično dele sa drugima.

Treba spomenuti, da danas više nego ikada ranije, čak i oni koji su svoje bogatstvo stekli radeći neke druge poslove, postaju najveći zagovornici Mrežnog marketinga. Na primer, multimilijarder Donald Trump, nedavno je izjavio da kada bi izgubio sve, našao bi dobru MLM kompaniju i počeo sve ispočetka.

Isključivo samo od Vas zavisi koje ćete prednosti i mogućnosti sistema iskoristiti: neke će privući mogućnost očuvanja zdravlja, a druge mogućnost zarade, jedni će se u sistem uključiti kao potrošači, a drugi kao graditelji mreže, nekima će biti dovoljno da ostvare dodatnu zaradu, nekima će ovo postati jedini izvor zarade, neki će se pridružiti zbog pozitivnog naboja i optimizma koji zrači u mreži, a neki će se pridružiti zbog putovanja i druženja,…. dok će neki drugi iskoristiti sve što ova poslovna mogućnost pruža.

CaliVita International kompanija posluje isključivo po sistemu Mrežnog marketinga zato što svim svojim registrovanim ćlanovima želi da omogući da budu zdravi, srećni I uspešni onoliko koliko sami odluče.

Šta ćete od svega ovoga Vi izabrati, odluka je na Vama.

Da bi postali registrovani član kompanije Calivita, potrebno je da otvorite neku od sledećih stranica, zavisno od zemlje u kojoj živite:
Kad vam se otvoriti stranica, tada treba da popunite prazna crvena polja sa svojim ličnim podacima. Posle završene registracije, dobićete obaveštenje sa svojim kodnim brojem u kompaniji. Nakon toga prelazite u internet prodavnicu gde, uz taj kodni broj, možete poručivati Calivitine proizvode po ceni 25% manjoj od prodajne.

Registrujte se ovde (besplatno je):

Srbija: https://calivita.rs/registration/3814324852

EU: https://english.calivita.com/registration/3814324852

BiH: https://bh.calivita.com/registration/3814324852/

Hrvatska: https://croatia.calivita.com/registration/3814324852

Makedonija: https://macedonia.calivita.com/registration/3814324852

Slovenija: https://slovenia.calivita.com/registration/3814324852

Kosovo: https://kosova.calivita.com/registration/3814324852

6

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: