CaliVita proizvodi za decu – od začeća do školskih klupa

29 јан

Osnovni proizvodi za zdrav razvoj dece

33

Omega 3 masne kiseline su ključne za razvoj mozga i kognitivne funkcije pa se zato posebno preporučuju trudnicama i deci predškolskog uzrasta. Omega 3 takođe smanjuju rizik od pojave astme, alergije, dijabetesa, upalnih bolesti, ADHD-a, dobre su za zdravlje srca i krvnihsudova. Univerzalan proizvod za svako dete.

D-drops (vitamin D3) se sintetizira u našem organizmu, no, istraživanja ukazuju da smo u konstantnoj deficijenciji. D vitamin ključan je tokom cele trudnoće, a posebno u prvom tromesečju. Posebno zabrinjava podatak nekih istraživanja da gotovo 70% trudnica ima značajan manjak ovog vitamina čime se povećava opasnost od razvoja dijabetesa 1, astme, alergija, bakterijskih vaginoza, a time se povećava rizik da će dete imati manju porođajnu težinu. Takođe se, kod manjka ovog vitamina tokom trudnoće povećava izgled da će biti potreban carski rez umesto normalnog poroda.

Trudnicama se preporučuje 2000-4000 IJ dnevno (2 tbl. New Life sadrže 800 IJ, ostatak uneti dodatno uzimajući 3-6 kapi D-dropsa.

Vitamin D3 je nezaobilazan i ključan vitamin za razvoj kostiju i zubi već od trenutka začeća. No sve više je istraživanja o velikom značaju vitamina D u razvoju i održavanju imunološkog sustava i obrani od infekcija. Iako se D vitamin sintetizira u našem organizmu, istraživanja ukazuju da smo, većinom, u stalnom manjku jer, da bi se sintetizovao ovaj vitamin, naša koža bi trebalo svakodnevno da bude izložena suncu, a to je, priznaćete, nemoguće 365 dana u godini. U obliku kapi, lako ga je dozirati za sve generacije dece i odraslih.

Lion Kids C, Liquid C, C Plus, C 300 Plus – pored vitamina D, C vitamin je najvažniji vitamin za imunološki sistem dece, zaštitu od infekcija kao i sticanju temelja za dobar imunitet toekom života. Važan je i za razvoj kostiju, zubi i krvnih sudova. Važno ga je uzimati svakodnevno. Kod viroza i prehlada potrebno je pojačati dozu C vitamina.

Pre Steps Daily, Lion Kids D, Full Spectrum – oblici vitamina i minerala izolovanih iz prirodnih izvora, lako se upijaju i iskorišćavaju i služe kao dopuna svakodnevnoj prehrani, često oskudnoj i ograničenoj zbog dečje izbirljivosti ili isključivosti prema određenim namirnicama, ali i zbog povećanih potreba radi sve većih obaveza i aktivnosti. Za one najmanje tu su vitaminske kapi Infant Formula s pipetom za lakše doziranje. Za predškolce Lion Kids D, a za školarce Full Spectrum.

Naše proizvode možete kupiti i u Vašoj zemlji.

Registration – Registrujte se ovde i uz pomoć kodnog broja koji ćete dobiti, poručite željene proizvode po diskontnim cenama:

Srbija: https://calivita.rs/registration/3814324852

EU: https://english.calivita.com/registration/3814324852

BiH: https://bh.calivita.com/registration/3814324852/

Hrvatska: https://croatia.calivita.com/registration/3814324852

Makedonija: https://macedonia.calivita.com/registration/3814324852

Slovenija: https://slovenia.calivita.com/registration/3814324852

Kosovo: https://kosova.calivita.com/registration/3814324852

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: