„Svi hronični bolovi, patnje i bolesti su izazvane nedostatkom kiseonika na ćelijskom nivou.” Arthur C. Guyton

26 феб

Dobro je poznata informacija da je sve manje kiseonika u vazduhu, a samim tim i njegovog nedostatka u našem organizmu, kao i da postoji čvrsta veza između nedovoljne snabdevenosti kiseonikom i bolesti.

Sa što je više kiseonika naš organizam snabdeven sa toliko više energije on raspolaže. Istraživači su pronašli da je ljudsko telo tako isprogramirano da poveća i operiše sa 50% većom koncentracijom kiseonika nego što ga ima na raspolaganju. Znajući tu činjenicu, postavlja se pitanje kako da unosemo veću koncentraciju kiseonika u naše telo?

 Pošto je ljudski organizam sačinjen od četiri petine vode, zajedno sa vodom učešće kiseonika najmanje je 33%.

Osim nedostatka kiseonika u atmosferi, posebno u urbanim sredinama i velikim gradovima, nedostatak kiseonika mogu da izazovu i ekstremni stres (bez obzira na uzrok), plitko disanje usled sve “bržeg života” i brze hrane, teške bolesti i terapije(hemoterapija, šećerna bolest…), sve duži boravak u zatvorenom prostoru (posao, stanovanje u velikim stambenim zgradama…), hrkanje (kod dece i odraslih) i još mnogo toga.

SIMPTOMI NEDOSTATKA KISEONIKA

Opšta slabost organizma i nedostatak energije, bolovi u mišićima, depresija, vrtoglavica, razdražljivost, hroničan umor, loše pamćenje, razdražljivo ponašanje, hronično neprijateljstvo, problemi sa cirkulacijom, loše varenja, stomačna kiselina, smanjena otpornost na hladnoću, gripa i infekcije, bronhijalni problemi, gangrena, migrena, tumori kao i bakterijske, virusne i parazitske infekcije.

REŠENJE

1

Tečni Stabilizovan Kiseonik je efikasno rešenje za ubrzan tretman.Tečan Stabilizovan Kiseonik siguran je i netoksičan dodatak koji sadrži molekule tečnog stabilnog kiseonika. Kad se uzima oralno kao dnevni dodatak (10 – 20 kapi u čašu čiste vode, 2 – 3 puta na dan-Ed), omogućava da ČIST KISEONIK postane dostupan za trenutnu apsorpciju direktno u krvotok a preko krvi i do svake ćelije.
Tečni Stabilizovan Stabilizovan Kiseonik je prirodan kiseonik (onaj koji bebe udišu preko pupčane vrpce) i zbog toga ne može da naškodi telu ni na koji način.

Dakle, loša strana Tečnog Stabilizovanog Kiseonika jednostavno ne postoji.

Naprotiv, tečan stabilizovan kiseonik ima fantastične prednosti jer
pored očiglednih antibakterijskih, antivirusnih i antigljivičnih svojstava ima i niz drugih prednosti. Na primer, može se dodati zagađenoj vodi (20-30 kapi po litri) i ostaviti da stoji 24 časa i u potpunosti će neutralizovati sve štetne patogene u vodi. Zamislite samo koliko je to korisno ako neko putuje u zemlje trećeg sveta gde je giardia realan problem. Tečan Stabilan Kiseonik ubrzava rezultate korišćenja dodataka u ishrani. Polje gde se postiže najveća efikasnost jeste lečenje herpesa I i II, candida albicans, dubok stepen infekcije grudnog koša, astma, problemi sinusa i ekcema.

Tečni Stabilizovan Kiseonik takođe pomaže kod prevazilaženja hronične inertnosti.

Po opštem mišljenju uzimanje Tečnog Stabilizovanog Kiseonika u određenim dnevnim dozama obezbeđuje sledeće dobrobiti :

– Povećanje unos kiseonika na ćelijskom nivou.

–  Alkalizacija organizma.
– Dramatično podizanje nivoa energije.
– Jačanje imunog sistema.
– Brzo povećava koncentraciju i budnost.
– Ima blag uticaj na nervni sistem.
– Dozvoljava organizmu da skoncentriše veliku količinu kiseonika na metaboličke funkcije a da ne oduzima rezervr kiseonika u borbi sa bolešću.
– Brzo ubija zarazne bakterije, viruse, gljivice, i parazite bez oštećivanja korisnih mikroorganizama potrebnih telu.

Da li ste se ikad pitali šta je srž života ?

„ Dva puta više kiseonika je potrebno nego za hranu ili vodu”. Kiseonik je najrasprostranjeniji hranljivi sastojak, međutim uglavnom je zapostavljen ili mu se ne posvećuje važnost.

Istraživanja su pokazala da je nedostatak kiseonika danas najveći uzročnik bolesti.

Tretmani kiseonikom su pokazali neverovatne rezultate u korist zdravlja.

„Kancer nastaje zbog samo jednog primarnog razloga – nedostatka kiseonika u ćelijama.“ (Dr. Otto Warburg, Osnovni razlog i preventiva od kancera)

     • The Lindau Lecture, Germany, Wurzburg, Germany: K.
       Trilsch. 1966, English, translation by D. Burke, 1969.

  • „ Svi hroničn bolovi, patnje i bolesti su izazvane nedostatkom kiseonika na ćelijskom nivou.” Arthur C. Guyton, The Textbook of Medical Physiology, Fifth Edition, W. B. Saunders Co., PA, 1976.
  • „ Bukvalno se svaki srčani napad svodi na nemogućnost dopremanja kiseonika do srčanog mišića.” Philip Stavish, M.D., “Oxygen Deficit Linked to Heart Problems,” Journal of Longevity, Vol. 4/No. 5, 1998.

Bez neprekidnog izvora kiseonika, naša tela ne bi mogla adekvatno da metabolizuju otrov koji udišemo i jedemo niti bi se naš imuni sistem mogao efektivno boriti protiv zaraza.

Bez adekvatnog izvora kiseonika za telo, ne možemo iskoristiti hranjive sastojke koji su potrebni našem telu za zdrav ćelijski metabilizam. Kiseonik je u samom centru svih ćelijskih i telesnih funkcija.

Stabilizovani tečni kiseonik je brzo biološki dostupan telu.

CaliVita international ima dva takva preparata – OxyMax sa 12.000 čestica kiseonika na milion čestica vode i Low Deuterium Oxy Crystal sa 350.000 čestica kiseonika na milion čestica vode. Kako navodi dr Tarnocki, prednost ovog drugog preparata je u tome što je kiseonik rastvoren u magnetizovanoj vodi što veoma povoljno deluje na zdravlje, jer već prisustvo tri procenta takve vode u nekom rastvoru, u konkretnom slučaju u ljudskom telu, utiče na pravilnu rezonanciju.

Naše proizvode možete kupiti i u Vašoj zemlji.

Registration – Registrujte se ovde i uz pomoć kodnog broja koji ćete dobiti, poručite željene proizvode po diskontnim cenama:

Srbija: https://calivita.rs/registration/3814324852

EU: https://english.calivita.com/registration/3814324852

BiH: https://bh.calivita.com/registration/3814324852/

Hrvatska: https://croatia.calivita.com/registration/3814324852

Makedonija: https://macedonia.calivita.com/registration/3814324852

Slovenija: https://slovenia.calivita.com/registration/3814324852

Kosovo: https://kosova.calivita.com/registration/3814324852

Ovaj audio snimak poslušajte do kraja i biće vam jasno mnogo toga.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: