Jonizovana alkalna voda – izvor zdravlja

9 апр

4

Brz životni stil savremenog doba u kome danas živimo doprinosi tome da pijemo sve manje vode, i to manjeg kvaliteta. voda nam je od vitalnog značaja, između ostalog, pomaže u apsorpciji hranljivih materija, doprinosi regulciji nše temperture, rastvra metabolite koji organizmu više nisu potrebni. zbog stalne dehidracije, naše telo prvo pokušava vodu da crpi iz kože, zatim iz probavnog trakta, i na kraju iz mozga, izazivajući niz problema u zavisnosti od stepena nedostatka vode: zatvor, umor, manjak pažnje.

Čuvajte se zakišeljavanja

Pored nedovoljnog unosa vode, nepravilna ishrana takođe  može pogoršati naše stanje: zbog konzumiranja hrane koja zakišeljeva, naš organizam se neprestano fokusira na održavanje pH nivoa krvi, usresređujući energiju na to. Naše telo crpi minerale (kalcijum, magnezijum, kalijum) od vitalnih organa i kostiju da bi održalo ravnotežu, što rezultira smanjenom otpornošću, slabljenjem tela i većom podložnošću raznim zdravstvenim problemima.
Mnogi su već upozorili na opasnosti od zakišeljavanja. Dr Theodore A. Baroodi u svojoj knjizi piše: „Bez obzira koliko bolesti prepoznamo i imenujemo, koreni svih se nalaze u prekomernom zakišeljavanju tela“.

Rešenje: jonizovana alkalna voda

Iako alkalno jonizovana voda pomaže u održavanju zdrave ravnoteže kiselosti u organizma (ima alkalizujuće dejstvo), ona takođe može da vezuje slobodne radikale, pa je ujedno i odličan antioksidans. Zahvaljujući svojim blagotvornim svojstvima, telo se nadopunjuje energijom, a uz redovno konzumiranje možemo imati dobru probavu i bolji imunitet.

Aquarion u novom dizajnu

4a

Nova i poboljšana verzija popularnog Aquarion prečišćivača i jonizatora vode je već dostupan. Redizajnirani uređaj ne samo da je dobio moderan izgled i savremene tastere na dodir, već su i određenje karakteristike značajno poboljšane. Za razliku od prethodne
verzije, koja je imala pet, novi AQ ima devet platinastih diskova obloženih titanijumom, što značajno povećava efikasnost uređaja. Ovaj tehnički razvoj rezultirao je vodom koja ima stabilniju pH vrednost i jače antioksidativno dejstvo.
Zahvaljujući mehanizmu za samočišćenje ćelija i tasteru za automatsko isključivanje, Aquarion je jednostavan uređaj i svakome lak za upotrebu.
Uređaj takođe može da stvara kiselu vodu koja je pogodna za spoljnu upotrebu kod tretiranja kožnih problema, dezinfekciju područja rana ili za ispiranje nosne šupljine.

Opredelite se za novi Aquarion i uživajte u zdravoj i čistoj vodi sa vašom porodicom!

Da li ste znali:
• • • da je voda koju stanovnici velikih gradova piju, popijena već u proseku osam puta?
• • • da se mnoge štetne materije iz starih vodovodnih cevi rastvaraju u vodi?
• • • da oko 60.000 različitih hemikalija može narušiti kvalitet vode iz slavine?

Izvor: CaliNews, proleće, 2020.

Naše proizvode možete kupiti i u Vašoj zemlji.

Registration – Registrujte se ovde beslatno i uz pomoć kodnog broja koji ćete dobiti, poručite željene proizvode po diskontnim cenama:

Srbija: https://calivita.rs/registration/3814324852

Evropska Unija: https://english.calivita.com/registration/3814324852

BiH: https://bh.calivita.com/registration/3814324852/

Hrvatska: https://croatia.calivita.com/registration/3814324852

Makedonija: https://macedonia.calivita.com/registration/3814324852

Slovenija: https://slovenia.calivita.com/registration/3814324852

Kosovo: https://kosova.calivita.com/registration/3814324852

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: