CaliVita International – Lider zdravog modernog stila života

21 апр

25586762_1154956304606997_4328243355650229181_o

CaliVita Internatinal je multinacionalna komanija koja promoviše nov, kvalitetan način života širom sveta. Način života koji kao prioritet ima zdravlje, uzimajući u obzir pored pravilne ishrane i redovnu fizičku aktivnost, korišćenje i prirodnih dodataka ishrani od lekovitog bilja. Pomoću sistema CaliVita International omogućeno nam je da se u potpunosti upoznamo sa jednim novim, modernim načinom života.

Na početku XXI veka sve cešće se sudaramo sa faktorima rizika po naše zdravlje kojih vremenom ima sve više. Zagađenje vazduha, vode i okoline, veštačke boje, hemijske supstance, medicinski preparati, alkohol, kafa, veštački izvori svetlosti, konstantan stres – svi ovi faktori, kao sastavni delovi brzog načina života su izvor mnogih bolesti.

Otpornost našeg organizma, njegove sposobnosti da mobiliše zaštitne snage u mnogim aspektima zavisi od visoko kvalitetne hrane, a tipična ishrana savremene osobe je manjkava sa pre svega vitaminima i mineralima. To je začaran krug civilizacijskog napretka koji kao takav uzrokuje pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja čovecanstva.

Calivita International je svetski lider u proizvodnji biološki aktivnih dodataka ishrani čija redovna upotreba je sastavni deo savemenog načina života ukoliko želimo da neutrališemo šteten uticaj okruženja i sačuvamo naše zdravlje.

Spektar proizvoda Calivita International je izuzetno širok, što zahteva i međunarodno tržište dodataka ishrani. Kompanija je osnovana 1991. godine, a danas vrši distribuciju svojih proizvoda u više od 36 zemalja sveta.

Tokom 3 decenije poslovanja danas više nego ikad do sada se potvrđuje to da usmerenje kompanije prema zdravom načinu života je bio pravi izbor, pogotovo ako se uzmu u obzir trendovi koji pokazuju da će u periodu od 2010-2040. godine čovečanstvo biti usmereno na poboljšanje zdravlja celokupne populacije.

Danas možemo da zaključimo da smo već uveliko zagazili u taj period. 

Činjenica da se sve više obraća pažnja na kvalitet hrane koja je na tržištu, doprinosi razumevanju zašto CaliVita International svih ovih godina beleži rast svog poslovanja.

U skladu sa tim rastom, kao i praćenjem poslednjih naučnih dostignuća, kompanija neprekidno razvija nove proizvode koristeći tehnologiju koja ni na koji način ne remeti biološki aktivne principe prirodnih sirovina i dovodi ih do finalnog proizvoda, koji punim kapacitetom deluje na organizam iskoristivši na taj način maksimalno proizvod.

Prim mr sci. med Jaroslava Hovan-Somborac

Naše proizvode možete kupiti i u Vašoj zemlji.

Registration – Registrujte se beslatno klikom na ovaj link i uz pomoć kodnog broja koji ćete dobiti, poručite željene proizvode po diskontnim cenama:
registracija-2

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: