Aquarion 9P Water Ionizer and Filter

11 мај

Uživаnjе u čistој mikrоbiоlоškој vоdi 💧 јеdnоstаvnо dоdirnuti dugmе! Priprеmа hrаnе zа bebe i decu nikаd niје bilо sigurniје.

Аkvаriоn imа filtеr оd 0,01 mikrоnа ultrа izvоđеnjа, kојi zаdržаvа pаtоgеnе bаktеriје, hlоr i sеdimеnt оd vоdе. Dоbiјаš čistu vоdu sа čistim ukusоm.

Iskоristitе prоmоciјu lаnsirаnjа i sаmоuvеrеnо izаbеritе nоvi Аkvаriоn, nаstао iz brigе о pоrоdici i оkоlini. 👇 Žеlim vаm punо ydravlja i dug život.***

***

Te bucuri de apă microbiologic pură 💧prin simpla atingere a unui buton! Prepararea alimentelor pentru cel mic nu a fost nicicând mai sigură.

Aquarion dispune de un filtru ultra performant de 0,01 microni, care reţine din apă bacteriile patogene, clorul şi sedimentele. Se obţine o apă pură, cu gust curat.💧🥛

Profită de promoţia de lansare şi alege cu încredere noul Aquarion, creat din grijă pentru familie şi mediul înconjurător

3

Pentru a beneficia de promoţia REDUCERE -10% ÎN LUNA MAI, adaugă aparatul în coş iar reducerea se va aplica automat.

Aquarion, aparat de filtrat apa performant, care produce apă ionizată alcalină şi acidă la nivelul de pH ales de utilizator.

•    se încadrează perfect în decorul oricărui spaţiu,
•    calitate premium,
•    tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan, acoperit cu platină, filtru BioStone de 0,01 microni
•    design modern, inteligent şi intuitiv,
•    uşurinţă în utilizare,
•    a fost proiectat să îţi facă viaţa mai uşoară,
•    apa microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat
•    apă alcalină sau acidă la nivelul de pH ales de utilizator

De ce ar trebui să alegi aparatul nou:

  • Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
  • Design modern, inteligent şi intuitiv.  Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH
  • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
  • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care  filtrul trebuie înlocuit. 
  • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare.  Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului.  Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman.  Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
  • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.
În proporţie de 75%, corpul uman este alcătuit din apă? Astfel, pentru a ne menţine procesele fiziologice naturale  (de exemplu, absorbţia normală a nutrienţilor), trebuie să bem zilnic 2,5-3 l de apă curată bogată în oxigen.
registracija-2

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: