Ocean 21 – riznica plodova mora i kopna

5 јун

Pakovanje 1 l

23 Ocean 21

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala potrebnih za uspešnu detoksikaciju i mineralizaciju organizma. Ova riznica elemenata života iz mora i kopna sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), desetostruki koncentrat lapachola (Taheebo), ektrakte cvekle, mrkve, brusnice, te jedinstveni sastav elemenata u tragovima među kojima i srebro.

Morski sadržaj minerala i elemenata u tragovima jednak je mineralnom sastavu ljudske krvi i embrionalne tekućine. Istovremeno, sadržaj, razmer i raznovrsnost mineralnih elemenata ključ je za zdravlje ćelijai organizma u celini. Na ovo upućuju i mnogobrojne izjave poznatih istraživača među kojima je i nobelovac Linus Pauling koji tvrdi: Ukoliko bi se ljudska prehrana nadopunila celim spektrom minerala i elemenata u tragovima, mnoge bolesti i zdravstveni problemi mogli bi biti sprečeni, a postojeći smanjeni.

Dakle, minerali su od presudne važnosti za rad celokupnog organizma, jer sudeluju u radu preko 130 enzima i enzimskih sistema u telu. Ocean 21 sadržii više od 50 minerala i elemenata u tragovima u pravilnom razmeru, količini i obliku čime se osigurava optimalna biohemijska sredina za funkcionisanje naših ćelijai postiže najveći mogući biološki učinak.

Pored minerala, Ocean 21 sadrži 8 vrsta morskih algi, aloju, 10x koncentrovani lapachol (taheebo), cveklu, mrkvu i brusnicu. Složeni šećeri aloje (manani i glukani), kao i posebne vrste šećera morskih algi pružaju posebnu potporu imunološkom sistemu. Objedinjeno delovanje ovih složenih šećera i minerala pomažu da imunološki sistem iskaže punu delotvornost i uspešnost, što se ispoljava i u lakšem savladavanju mikroorganizama izazivača bolesti (gljivice, virusi, bakterije..).

Ocean 21 treba svakako koristiti ukoliko želimo temeljito očistiti organizam, posebno teške metale i otrovne supstance koje se godinama talože i zadržavaju u masnom tkivu a koje su izrazito štetne i mutagene (npr.dioksin). Uz alge i minerale naš će ih se organizam lakše rešiti. Alge su poznate po tome da potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane.

Aloja je poznata kao prirodno i efikasno sredstvo protiv zatvora, a povoljno deluje i kod želučanih tegoba uzrokovanih preteranom kiselinom. Posebno je ovaj suplement aktualan u današnje doba svakodnevne izloženosti raznim vrstama zračenja. Delotvorne supstance biljaka u ovom preparatu pružaju posebnu zaštitu ćelijama od štetnih posledica zračenja. Ocean 21 s pravom predstavljamo kao jedan od naših najpotpunijih proizvoda neophodnih u suvremenoj prehrani čoveka.

Sastojci u mešavini ekstrakta morskih algi: crvene alge – Porphyra yezoensis, Chondrus crispus; smeđe alge – Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Palmaria palmata; zelene alge – Ulva lactuca

AKTIVNI SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI

2000mg Aloe vera Barbadensis Miller sok

3100mg mešavina ekstrakta morskih algi

1100mg Taheebo (deseterostruki ekstrakt)

350mg ekstrakt mrkve

350mg ekstrakt cvekle

600mg sok brusnice

0.33mg kompleks elemenata u tragovima

Upotreba:

1 – 2 puta dnevno po 30 ml uz obrok ili prema savetu stručnjaka
Osobe koje boluju od hiperfunkcije štitne žlezde, treba da se posavjetuju sa lekarom.

Kliknite na link, odaberite svoju zemlju, registrujte se besplatno i kad dobijete svoj kodni broj na svoj meil, poručite proizvode po diskontnim cenama. Jednostavno, zar ne?
https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: