Ukoliko je kvalitet važan, onda je CALIVITA rešenje

1 окт

Danas je uzimanje vitamina i dodataka ishrani postalo apsolutno prihvaćen i ustaljen stil života. Pored toga, prevencija i zaštita zdravlja postali su važniji u našem životu posebno zbog događaja u tekućoj godini. Ali jedna stvar se često zanemaruje, važnost kvaliteta.

U mnogim slučajevima kupci biraju proizvode po ceni a možda neko i obrati pažnju na sastav. Ali znamo da se značajno poboljšanje kvaliteta života može postići samo kvalitetnim dodacima ishrani sa odličnim sastavom.

KVALITET I SIGURNOST

CaliVita je od početka pridavala veliki značaj kvalitetu počevši od nabavke sirovina, preko procesa proizvodnje do prodaje proizvoda. Kvalitet proizvoda mora biti veoma visok do samog isteka roka trajanja. Standarde smo podigli na još viši nivo i kompaniji je prihvatljiv samo najviši kvalitet.

CaliVita dodaci ishrani su se do sada proizvodili u farmaceutskim uslovima, prema kriterijumima GMP (Good Manufacturing Practices, dobre proizvođačke prakse).

PROIZVODI VRHUNSKOG KVALITETA

A od nedavno, primenjujemo standard cGMP, aktuelne dobre proizvođačke prakse (Current Good Manufacturing Practice), koju reguliše američka agencija FDA, što praktično znači da su naši proizvodi – dodaci ishrani vrhunskog kvaliteta koji su bezbedni za ljudsku upotrebu. Ovaj standard obezbeđuje da ceo proizvodni proces bude na najvišem nivou, od objekta proizvodnje, sirovina i distribucije. Za razliku od GMP-a, cGMP se kontinuirano ažurira i poboljšava na osnovu najnovijih naučnih otkrića i iskustava iz prakse. Zahteva ispitivanje svake serije sirovina i svake serije gotovog proizvoda u svakoj fazi proizvodnog procesa.

Primena cGMP znači da svaki CaliVita proizvod, ispunjava najviši mogući standard koji se tiče kvaliteta, sigurnosti i efikasnosti.

Informacije na:   +381 69 2359694 ili   rbduba@gmail.co ili

Kliknite na donji link, odaberite svoju zemlju, registrujte se besplatno i kad dobijete svoj kodni broj na svoj meil, poručite proizvode koje odaberete po diskontnim cenama.

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: