Za koga je CaliVita poslovni sistem idealan?

3 окт

„CaliVita® je za svakoga! Za mlade, za zaposlene kao i za ljude u penziji. Ono što je sjajno, je da uopšte ne morate ulagati novac. Svi koji su korisnici jedinstvenih CaliVita® proizvoda imaju sve mogućnosti i pogodnosti koje rad u kompaniji pruža. Ovo je sjajna poslovna mogućnost, posebno za mlade ljude. Današnja generacija je, kao nijedna druga, potpuno fokusirana na nezavisnost i fleksibilnost. Razvoj u šer marketingu omogućava da dobijete puno dragocenih veština u komunikaciji, postavljanju i postizanju ciljeva ili pregovaranju, a sve te veštine su primenljive i u životu.

Šta je potrebno da se postigne uspeh?
Teško je dati konkretan odgovor. Postoje određene karakterne osobine ličnosti koje olakšavaju pronalazak svog puta u različitim situacijama, a ne samo u šer marketingu. Pozitivno razmišljanje, samodisciplina, odgovornost i posvećenost, a iznad svega strpljenje. Ipak, nekog konkretnog recepta nema. Iznenađeni smo razvojem i entuzijazmom mnogih članova naše mreže. Nije važno da li rade puno radno vreme ili imaju troje dece ili su stidljivi. Nastavljaju da napreduju i da se penju ka uspehu. Mnogi misle da je vođa neko ko je glasan i u centru pažnje, ali to nije tačno. Po mom mišljenju, lider je neko ko je uvek spreman da nešto učini i može da pruži podršku, i nađe rešenje ili nešto predloži. Očigledno, postoje određene karakteristike koje nekim ljudima daju prednost, ali dugoročno ne određuju uspeh, ali doslednost, rad i težnja ka cilju sigurno da doprinose postizanju uspeha.

Kada je najbolJe vreme da se počne raditi CaliVita®?
Sada! Uvek je to sada! Najvažnije je pokušati. Pronađite neku motivaciju i krenite. Ako razmišljamo i odlažemo stvari, to se nikada neće dogoditi. Vredi napraviti plan i sprovesti ga u delo, korak po korak. Ako nismo zadovoljni rezultatima, moramo otkriti prepreke i prevazići ih i onda nastaviti ka svom cilju. „Nikad ne dozvolite da vam neko kaže da nešto ne možete da učinite. Dok sami ne probate, nikad nećete znati.”

Barbara i Kamil Fudali, SPM srebrna palma menadžeri CaliVite
Informacije na 381 69 2359694 ili rbduba@gmail.com

Naše proizvode možete kupiti i u Vašoj zemlji. Kliknite na donji link, odaberite svoju zemlju, registrujte se besplatno i kad dobijete svoj kodni broj na svoj meil, poručite proizvode po diskontnim cenama. Jednostavno, zar ne?

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: