Network marketing danas

31 окт

Opšte je poznato da se prvi put Mrežni marketing ili MLM (Multi Level Marketing) pojavio u Americi sredinom prošlog veka. Vilijam Kaselberi (William Casselbery) i Li Majtinger (Lee Mytinger) su postavili osnove poslovnog modela poznatog, kao „prijatelj kaže prijatelju”. Ovaj posao se razvija zahvaljujući novim poznanstvima. Šireći krug onih kojima se nudi ova poslovna mogućnost, Vi gradite Mrežu potrošača i distributera (saradnika koji grade mrežu svojih potrošača i distributera) istovremeno. Genijalnost ovog poslovnog modela leži u jednostavnosti: preduzetništvo se može pokrenuti bez ulaganja, a uspeh se postiže tek onda kada drugima pomognete da uspeju.

Najvažnija karika celog sistema su sami distributeri saradnici u mreži (odnosno mentori, konsultanti, graditelji mreže ili kako god se nazivali), Gradeći sopstveno nezavisno preduzetništvo, zahvaljujući sistemu obuke koji je sastavni deo sistema rada, oni imaju mogućnost za usavršavanje i lični razvoj, što omogućuje ostvarenje i jednog sadržajnijeg, savremenijeg, bogatijeg, zdravijeg, drugim rečima – kvalitetnijeg života nego što su imali ranije.

Veliki broj multimilionera i multimilijardera današnjice svoje bogatstvo su stekli radom u Mrežnom Marketingu. Prava lepota je u tome, što svi oni svoja iskustva nesebično dele sa drugima.

Treba spomenuti, da danas više nego ikada ranije, čak i oni koji su svoje bogatstvo stekli radeći neke druge poslove, postaju najveći zagovornici Mrežnog marketinga. Na primer, multimilijarder Donald Trump, nedavno je izjavio da kada bi izgubio sve, našao bi dobru MLM kompaniju i počeo sve ispočetka.

Isključivo samo od Vas zavisi koje ćete prednosti i mogućnosti sistema iskoristiti: neke će privući mogućnost očuvanja zdravlja, a druge mogućnost zarade, jedni će se u sistem uključiti kao potrošači, a drugi kao graditelji mreže, nekima će biti dovoljno da ostvare dodatnu zaradu, nekima će ovo postati jedini izvor zarade, neki će se pridružiti zbog pozitivnog naboja i optimizma koji zrači u mreži, a neki će se pridružiti zbog putovanja i druženja,…. dok će neki drugi iskoristiti sve što ova poslovna mogućnost pruža.

Samoostvarenje, uspeh, priznanje

Mi cenimo Vaše zalaganje i naporan rad! Prepoznajemo i priznajemo svaku vrstu uspeha, čak i onu najmanju formu, a natprosečne rezultate posebno nagrađujemo. Mi u CaliViti posvećujemo posebnu pažnja odavanju priznanja, i odajemo priznanja za posebne zasluge. To činimo javno i na međunarodnom nivoul.

CaliVita International je Share Marketing kompanija.

Na osnovu principa Share Marketinga, mi međusobno delimo svoja iskustva, znanje, doživljaje i zaradu, kako bi postali veći, uspešniji i bogatiji.

Tokom svog poslovanja, Vi birate sponzora, koji će sa svojim znanjem i iskustvom u gradnji mreže postati Vaš mentor, koji će da pomogne u početnim koracima strategije razvoja mreže. Glavni cilj je, da uspešno postignete svoje snove, i ostvarite postavljeni cilj.

Mi smo grupa ljudi sa pozitivnim pristupom, orijentisani na uspeh i očuvanje zdravlja. Zahvaljujući našem neformalnom, praktično porodičnom načinu poslovanja, poklanjamo osećaj pripadnosti svim našim članovima. To se pored šarenih društvenih manifestacija sa odličnom atmosferom dodatno produbljuje u vidu dobrih međuljudskih odnosa i van posla.

Sloboda i nezavisnost – bez pritiska i rokova za ostvarenje, bez državnih granica

Ukoliko se odlučite da iskoristite šansu za nezavisno preduzetništvo koje Vam nudimo, brzina Vašeg napretka i razvoja će zavisiti od Vaše ličnosti i individualne motivacije. Vi sami odlučujete, gde, kada i koliko želite da radite: da li ćete to raditi samo kao dodatni posao ili puno radno vreme, 1-2 sata dnevno ili više, ali Vam mi nećemo određivati metode i načine na koji treba da izgradite svoje poslovanje.

Zahvaljujući principu globalne mreže, bez obzira na to gde neko postaje član, imaće mogućnost da bira između širokog spektra proizvoda, i čak i da kupi proizvode koji nisu dostupni u datoj državi. Pored toga, Vi možete slobodno da gradite svoju mrežu u bilo kojoj zemlji u kojoj CaliVita posluje.

Naše proizvode možete kupiti i graditi svoj CaliVita biznis i u Vašoj zemlji. Ostvarite te mogućnosti klikom na donji link:

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: