Imunolog prof. dr Borislav Kamenov – Istine i zablude o vitaminu D

15 нов

Poštovani prijatelji,

Molim vas, pažljivo poslusajte i sirite ovu ISTINU koju dr Borislav Kamenov, poznat i veoma popularan niški imunolog govori na veoma jednostavan i razumljiv način tako da i laiku bude jasno šta treba da uradi da bi bio zdrav. CaliVita već 30 godina govori o tome, odnosno o lečenju uzroka a ne maskiranju posledica. Moramo ljude edukovati u interesu opšteg zdravlja naše porodice, rođaka, prijatelja i čovečanstva uopšte.

Ko je dr Kamenov?

Prof. dr Borislav Kamenov, profesor Medicinskog fakulteta u Nišu

Edukacija: medicinski fakultet, magisterijum i subspecijalizacija iz imunologije i alergologije, specijalizacija iz pedijatrije, doktorat medicinkih nauka iz oblasti imunologije i eksperimentalne hematologije.

Šta je folna kiselina? To je vrsta B vitamina. CaliVita je prva imala dovoljnu količinu u svojim multivitaminima, kad su tek u SAD počeli da preporučuju trudnicama i budućim trudnicama bar 4 meseca pre planirane trudnoće… svuda gde ima B vit. u našim preparatima, ima i folne kiseline. Nekad se mislilo da su poremećaji zečja usta,  vučje ždrelo, otvorena kičma i druge anomalije pri rođenju Božja kazna…posle su ustanovili da je uzrok tome nedostatak folne kiseline… no, na žalost, većina lekara nije apdejtovano…

Ukoliko još niste registrovan saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po 25% nižoj ceni, potrebno je da uradite ONLINE registraciju. Preko sledećeg linka odaberite zemlju u kojoj živite i popunite tabelu za registraciju.

Uz pomoć dobijenog jedinstvenog kodnog (članskog) broja poručite željene proizvode.

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

Informacije na:   +381 69 2359694 ili   rbduba@gmail.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: