Potrebni saradnici koji žele da rade Mrežni marketing (Network marketing)

17 феб

Poštovani,

CaliVita international je kompanija koja promoviše zdrav način života, proizvodi i distribuira potpuno prirodne lekovite preparate sa svim mogućim sertifikatima kod nas i u svetu. Radi po sistemu Mrežnog marketinga (Network marketinga).

Potrebni su  nam saradnici koji žele da rade mrežni marketing.

Zaposleni, nezaposleni, studenti, mladi, stari… svi Vi koji smatrate da zaslužujete više od onoga što Vam život trenutno pruža i svi Vi koji želite više od običnog prolaska kroz život, javite se. Ovaj posao je međunarodni, ništa se lično ne prodaje, samo se preporučuje na sve moguće načine komunikacije, (lično, preko maila, interneta, telefona, CDa, štampanog materijala, kako god ko ume), u Srbiji i van Srbije. Firma je kompjuterski umrežena u 38 država sveta pa možete preko interneta vrlo jednostavno širiti svoju mrežu potrošača i saradnika svuda po svetu. Sve proizvode firma šalje i naplaćuje od potrošača.

Posao je fantastičan, radiš kad hoćeš, s kim hoćeš i koliko hoćeš, niko te ne juri i ne kritikuje, nemaš šefa. Naravno, plaća se prema mesečnom ličnom prometu i prometu Vaše mreže potrošača i saradnika.

Pored prirodnih vitamina, minerala, enzima i ostalih hranljivih materija, imamo i dodatke ishrani na bazi biljaka i plodova mora kao i dodatke ishrani za sportiste koje koriste mnogi naši sportisti i postižu fantastične rezultate (Đoković, Bekrić, rukometaši, košarkaši i da ne nabrajam…) U paleti proizvoda imamo i elektronske uređaje (Aquarion – uređaj za dobijanje čiste, zdrave, jonizovane vode obogaćene kiseonikom, Filter za Aquarion, BioHarmonex 3 – uređaj za biorezonancu, Communiguard – zaštita od elektrosmoga) i još mnogo čega. 

Dodatni prihod u današnje vreme nije nikome višak a ako su Vam ambicije, želje i životni ciljevi mnogo veći od prosečnih, kompanija Vam pruža šansu da zaradite mnogo više nego što ste ikad sanjali.

Samo od Vas zavisi da li ćete skrštenih ruku sedeti i čekati posao koji nikad neće doći, ili ćete doneti odluku i započeti nešto sasvim novo, posao o kome Vas nisu učili u školi a koji pruža izuzetno zadovoljstvo, pravedan način nagrađivanja i hrani Vas pozitivnom energijom da uspete na svom putu do ostvarenja svojih snova.

Ovo je biznis 21. veka, bez ulaganja i rizika. Jedino što ulažete u njega je Vaše vreme, a vreme je novac. Ovde imate i zdravlje i novac, dva jedina prava ideala savremenog čoveka. Imate nesebičnu podršku lekara savetnika i mentora koji Vas vode putem uspeha.

Informišite se šta je mrežni marketing. Kad shvatite sistem, shvatićete i šta sve možete učiniti za svoj život i život svoje porodice.

Pomoć

Kao distributer CaliVite već od samog početka ćete dobiti svu potrebnu podršku:

Pomoć u ostvarenju postavljenih ciljeva
Stalnu pomoć i podršku od veterana CaliVite
Praktične i poslovne savete za ostvarenje poslovnog napretka
Korisne ideje, putem praktičnih primera o poslovanju i o proizvodima 

Prednosti

Dostupnost CaliVita proizvoda (dodaci ishrani, proizvodi za ličnu negu i elektronski uređaji)
Čak i do 50% popusta prilikom svake kupovine
Specijalne akcije i popuste za dodatne mogućnosti uštede
Najsavremeniji proizvodi najvišeg kvaliteta na bazi prirodnih sastojaka
Više od 50 miliona $ uloženo u R&D naučne studije
Više od 600 medicinskih i nutricionističkih stručnjaka
Više od 250 prirodnih sastojaka koji se koriste u širokom spektru palete proizvoda
12.000 testova kontrole kvaliteta godišnje
Proizvodni pogoni vrhunskog farmaceutskog kvaliteta sa FDA odobrenjem  
Garancija kvaliteta
Pristup Vašem sopstvenom CaliVita shop-u na web stranici
Mogućnost gradnje sopstvene CaliVita mreže, koja Vam ujedno pruža novčanu nagradu i šansu za pomaganje drugima
Više od 15 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta

Za vođenje uspešnog poslovanja firma nudi MySite web usluge (365 dana) i  MyDomain lokalni (365 dana)

Ako donesete odluku da Vi to možete, javite se na telefone:

069-2359694 ili 064-2359694neka

ili mail:  rbduna@gmail.com

Poslušajte ovaj video: Matis – put do uspeha bez rizika

Stepenice 1

2 реаговања to “Potrebni saradnici koji žele da rade Mrežni marketing (Network marketing)”

  1. Zoran Andjelkovic 17 фебруара, 2014 у 11:10 pm #

    Odlicne informacije…, Mreznim marketingom se bavim 0ko 10 godina, od toga sa Calivitom oko 7 god…., Izuzetna comp. potpuno legalna u Srbiji vise od 15 god,
    Osim zdravlja, i novca, ono zbog cega se ustvari ljudi najvise i bave izgradnjom sopstvenih mreza za distibuciju, je ostvarivanje pasivnih prihoda, i to ustvari znaci, da uz sve to imate i slobodno vreme…,
    SRECNO SVIMA KO SE ODLUCI…, ISPLATI SE , mozda to i nevolite bas daradite, ali VREDI…
    SRDACAN POZDRAV ,DRAGA DUNO, SVAKA TI CAST
    ZORAN

    Свиђа ми се

    • Duna 18 фебруара, 2014 у 7:55 pm #

      Hvala, prijatelju. Onaj ko se potrudi da razume sistem, zaljubi se u taj posao baš zato što nema nikakvih ograničenja, pridika, mobinga, pretnji, opterećenja, rizika, straha od otkaza …pa mu koraci na putu do cilja čine zadovoljstvo.
      Pozdrav.

      Свиђа ми се

Постави коментар