Naš novi proizvod, Mega CoQ10 Plus u središtu pažnje

15 јун

ZAŠTO BISMO TREBALI DA UZIMAMO VEĆE KOLIČINE CoQ10?

Na svakom koraku možete čuti da je Q10 deo naših života i kako treba da ga koristimo. Ali, nije svejedno u kojim količinama.
 
megaq1.jpg
 
Veće količine su nam potrebne ukoliko smo izloženi većim mentalnim ili fizičkim naporima (u slučaju stresa ili bavljenja sportom), jer usled tih napora – povećava se i naša potreba za koenzimom Q10, ili ukoliko duže vreme imamo neke zdravstvene tegoba pa je uzimanje Q10 i medicinski indikovano, u terapijske svrhe. U ovom članku Vam nudimo kratak opis ovog poslednjeg.

Već dugo vremena je poznato, da ljudi sa sa povišenim pritiskom i kardiovaskularnim problemima  mogu poboljšati svoje zdravstveno stanje unosom Q10 u organizam. Uzimanje dnevno 2 x 50 mg može dovesti do normalizacije krvnog pritiska, dok količina od 120 mg dnevno značajnopomaže kod oporavka od infarkta i smanjuje šanse za nastajanje novih infarkta. 

Uprkos svim dosadašnjim otkrićima vezanim za Q10, naučnici i dalje istražuju svojstva i pozitivne efekte Q10. Dokazali su da Q10 značajno poboljšava očuvanje mentalne svežine kod starijih ljudi, a ima i pozitivan efekat na osobe koje pate od migrene,tako što smanjuje broj pojave napada na pola, a smanjuje se i trajanje svakog napada, uz uzimanje 3 x 50 mg Q10 dnevno. 

Malo je poznato da Q10 pomaže i pacijentima koji imaju problema sa gingivitisom, jer ublažava ili čak potpuno eliminiše simptome, kod redovnog uzimanja 50 mg Q10 na dan. 

Ali ni to nije sve! Na osnovu najnovijih istraživanja, Q10 pomaže muškarcima koji imaju problema sa plodnošću, i već i samo 60 mg na dan povećava plodnost kod muškaraca.

Mega Q10 Plus aktivni sastojci po kapsuli:

Coenzim Q10 …………………………..    50 mg

Beta-karoten…………………………   1000 IU

Vitamin E ……………………………….  10 IU

Selen ……………………………………..   10 mcg

Kome preporučujemo CoQ10?

– Svima, a naročito onima iznad 30 godina, koji žele da sačuvaju zdravo  srce i održavaju zdravo funkcionisanje svog tela,

– Osobama koje pate od poremećaja zdravlja kardiovaskularnog sistema i srčanih tegoba i  problema sa krvnim pritiskom, osobama čija porodična istorija pokazuje sklonost nasleđivanja takvih problema,   kao i svima onima kojima je nažno očuvanje zdravlja i zdravofunkcionisanje ovih sistema,

– Osobama koje pate od migrene, ( unos 2x 50 mg CoQ10 može efikasno smanjiti broj slučaja i vreme trajanja napada migrene),

– Osobama koje pate od zujanja u ušima,

– Osobama koje pate od problema sa desnima,

– Muškarcima za jačanje potencije,

– U slučaju uzimanja određenih medikamenata, poput lekova za smanjenje nivoa holesterola, šećera u krvi,  psihijatrijskih lekova…

– Pušačima,

– Osobama koje su izložene intenzivnom fizičkom i mentalnom naporu (sportisti na primer),

– Svakome kome je važno očuvanje očiju,

– Osobama kojima je potrebna ili zahtevaju snažnu antioksidantnu zaštitu.

Ostali naši proizvodi koji sadrže Q10:

Q10

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: