Culevit u borbi protiv nekontrolisanog deljenja ćelija

12 јан

Pakovanje: 180 tableta

Od danas po mnogo manjoj članskoj ceni   🙂

26219278_1172114626224498_7747110340197198509_n

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. Culevit može da pomogne u prevenciji i tretmanu nekontrolisanog deljenja ćelija, a takode je koristan i kao podrška odbrambenom mehanizmu tela u odbrani od kancera.

Otkriće „pasivne antitumorske zaštite – apoptoza“ koja se nalazi u cirkulatornom sistemu postaje sve više priznato u naučnim krugovima. Ovaj sistem je odgovoran za zaštitu organizma od tumora i njegovo dejstvo se može popraviti kontinuiranom primenom adekvatnih nutritijenata.

Biohemičar Ðula Kulčar je tokom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan odbrambeni sistem protiv pojave tumora. Ovaj sistem uništava abnormalne ćelije. Mađarski istraživac je dokazao da u slučaju adekvatne ishrane organizma funkcioniše odbrambena linija od malignih bolesti na molekularnom nivou. Sistem odbrane, kako je pretpostavio Ðula Kulcar, zasnovan je na postojanju razlika izmedju metaboličkih svojstava zdravih i patoloških ćelija.

Zdrave ćelije apsorbuju neophodne kolicine nutritijenata za njihov metabolizam. Oni se transportuju sistemom za cirkulaciju i mogu biti činioci nekih antitumorskih sistema odbrane. Za razliku od njih, tumorske ćelije pokušavaju da apsorbuju sve raspoložive količine nutritijenata koje se nalaze oko njih, na račun zdravih ćelija. Ovakva „pohlepa“ ne može da prođe nekažnjena, jer postoji informacija usadena u memoriju ćelije – momenat zasićenja hranljivim supstancama koji je retko postizan u davna vremena, kada smo se borili za opstanak. Telo takvoj celiji šalje signal da započne proces vlastitog samouništenja, koji se prenosi molekulima prisutnim u cirkulaciji.

Prema Kulčaru, u organizmu postoji sistem, koji on naziva pasivni odbrambeni sistem, koji cini 16 razlicitih molekula, uvek prisutnih u telesnoj cirkulaciji. Kako se ove materije u velikim količinama apsorbuju u obolele ćelije, tako se i informacija prenosi do njih. Ove supstance zapocinju proces koji naucnici nazivaju „programirana celijska smrt“ ili, strucnije apoptoza, kojim se uništavaju nepoželjne ćelije.
Pakovanje: 180 tableta

SASTAV

Vitamin C                             35 mg

Vitamin B6 (piridoksin)          1 mg

Vitamin B2                            0.8 mg

Biotin                                    0.08 mg

Arginin                                78.39 mg

Fenilalanin                          33.04 mg

Histidin                               31.03 mg

Metjonin                             29.84 mg

Triptofan                            15.32 mg

Jabučna kiselina                23.47 mg

Adenin                                 2.26 mg

Pažnja! U slučaju alergije na bilo koji od aktivnih sastojaka, ne upotrebljavati ovaj proizvod! Nije preporučljiv za osobe obolele od fenilkenoturije zbog toga što sadrži fenilalanin. Ne preporučuje se pacijentima kojima je neophodna dijaliza (tretman bubrega) i onima koji pate od poremećaja funkcije jetre. Ukoliko patite od kanceroznog tumora koji izaziva produkciju serotonina, upotreba ovog preparata nije preporučljiva! U slučaju postojeće i poznate ozbiljne poremećenosti funkcije jetre i bubrega, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. U slučaju čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, upotreba Culevit tableta iziskuje posebnu pažnju.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: