Karcinom debelog creva

3 мар

Zbog učestalosti pojave karcinoma debelog crijeva, posebno kod osoba koje su u prehrani imale nedovoljan unos vlakana, donosimo detaljnu šemu uzimanja suplementne terapije Calivita proizvoda protiv ca kolona, prema protokolu dr. Teodore Doine, spec. med. rehabilitacije u Craiovi, sa specijalizacijom biokemije:

Noni (1-1-1 kašika pre jela, deluje na povećanje opšteg imuniteta i apetita, izrazito je antitumorski kroz određene mehanizme delovanja kojima može uzrokovati značajne imunološke reakcije u telu). Treba ga piti naizmenično s Oceanom 21 (1 boca Noni do kraja boce, a zatim jedna boca Ocean 21, pa Noni, zatim Ocean 21) u istom rasporedu doziranja – 1-1-1 pre jela. Ocean21 je antidegenerativ i antitumorsko ćelijski branitelj i čistać, posebno alge, ekstrakti Aloe Vere, Pao D’Arco i cvekle u sinergiji balansiraju nivo hormona u telu na oporavak, kao i nervni i imunološki sistem.

Liquid Clorophyll (1-1-1 kašika pre jela, obavlja detoksikaciju, isceljenje, alkalizaciju, antitumorski efekt i bori se protiv anemije kod ove opake bolesti).

Omega 3 (1-1-1 kapsula uz obrok je antikancerogeni proizvod, posebno kod karcinoma debelog creva, takođe deluje kao antidepresiv i sprečava kolaps imuno i živčanog sistema).

Acidophillus sa Psylium (0-1-1 pre obroka, reguliše pH flore creva, bori se protiv štetnih mikroorganizama debelog creva, pomaže optimalnu apsorpciju aktivnih supstanci proizvoda, osigurava efikasno uklanjanje toksina iz tela).

OxyMax kapi (10-10-10 kapi u čaši vode, nakon jela kod povećanog rizika od raka debelog creva ili recidiva, a usko je povezan s povećanjem nivoa anaerobnih i aerobnih bakterija, oksigenacije na ćelijskom nivou, sprečavanje razvoja tumora).

Korištenje Aquariona i terapija alkalnom vodom je od izuzetne pomoći, jer mu je uloga u smislu prevencije/zaustavljanja procesa malignosti (proliferacije tumora) a posebno je to važno u smislu da pomaže eliminisati otrovne metabolite iz tela, obavlja otkiseljavanje organa i tkiva, te zaustavlja proces ćelijske degeneracije, normalizuje crevnu apsorpciju hranjivih elemenata i optimalno hidratizira ćelije, čisti debelo crevo , podiže imunitet, pogotovo oksigenaciju celog tela i organe izložene tumoru (kiseonik je izuzetno dobar antitumorski faktor). Učinci se ogledaju u 3 osnovna anatomska sistema – nervnom, hormonskom i imunološkom (u neposrednoj su interkonekciji) – kao i na organima, zatim cirkulaciju krvi i limfe.

1 kontakt

DR

 

Једно реаговање на “Karcinom debelog creva”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Karcinom debelog creva | Мој блог Živi zdravo - 4 марта, 2016

    […] Karcinom debelog creva […]

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: