Lepo i korisno druženje CaliVitanaca

18 јул

Julsko CaliVita info veče (1)

Leskovac, 16. Jul 2014.

Sala Centra za ekonomiku domaćinstva

Još jedno lepo i korisno druženje CaliVitanaca proteklo je u prijatnoj atmosferi i vedrom raspoloženju, dostojnom glavnom promoterskom cilju   CaliVit a  International kompanije:

OČUVATI  ZDRAVLjE I ŠIRITI POZITIVNU ENERGIJU!

Profesor Zoran Anđelković, menadžer CaliVite, srdačno je pozdravio prisutne CaliVitance, toplim rečima najavio govornike i predavače i na sebi svojstve način izneo kako su ga, skeptičnog i nepoverljivog,  zdravstveni problemi doveli u CaliVitu zahvaljujućii svojoj ženi Radmili koja je imala više intuicije i poverenja u prirodu i njene moći.

A onda, na iznenađenje lekara koji su ga do tada lečili a na svoju veliku radost, zdravstveni problemi su nestali, prestao je da bude zavisnik od lekova koje je dve godine koristio i prešao na korišćenje zdravih prirodnih calivitinih proizvoda u preventivnim dozama.  Tako se zaljubio u CaliVitu i sada deli pozitivne informacije o čuvanju i negovanju zdravlja svima koji žele da čuju. Onaj ko „ne čuje“, greh je na njegovoj duši.

1

Svaja iskustva i savete sa prisutnima su podelile već iskusne CaliVitanke, Latinka Mitić i Radunka Duna Bogdanović kao i mlada početnica, Milena Miljković.

Latinka, naša „mala doktorka“, govorila je o karakteristikama programa CaliVita kompanije čiju definiciju zdravlja ne čini samo odsustvo bolesti, već i faktori koji su sastavni deo zdravlja, a to su, pored odsustva bolesti, kompletno psihofizičko i duhovno blagostanje i materijalna nezavisnost.

CaliVita International kompanija se trudi da sve te faktore „spakuje“ u svoj program i način poslovanja, kako bi CaliVitanci imali sve na jednom mestu, to jest, u svojoj velikoj CaliVita porodici.

Za dobro zdravlje kompanija proizvodi, pakuje i distribuira prirodne preparate dobijene vrhunskom tehnologijom proizvodnje – liofilizacijom od biljaka sa autentičnih područja ili organski uzgojenim biljkama.

Za duhovno i fizičko zdravlje brine kompanija i sami  CaliVitanci koji, u svojim druženjima i novim poznanstvima  šire pozitivnu energiju i pozitivan stav prema sebi i svom okruženju i dele savete za održavanje  redovnih fizičkih aktivnosti  koje su jedan od važnih uslova za dobro zdravlje.

Za finansijsko zdravlje opet brine kompanija čiji je sistem poslovanja isključivo Mrežni Marketing koji omogućava potrošačima da još jeftinije dobiju omiljene proizvode, ili, ako to žele, da zarade dodatne ili osnovne prihode za sebe i svoju porodicu.

Sve više ljudi i u Srbiji se odlučuje da radi po Mrežnom Marketingu već proverene CaliVita kompanije i među njima je sve više uspešnih koji svesrdno pomažu ostalima da postignu što bolji uspeh.

U CaliViti dobijate zdravlje, pozitivan duh i siguran posao. Ima li to još negde???

3

Mlada CaliVitanka Milena Miljković, diplomirani tehnolog, stručnjak za hranu, održala je svoje prvo predavanje na temu Značaj prilagođenosti ishrane po krvnim grupama i potrebe organizma za prirodnim vitaminima i mineralima. Početnička trema je prevaziđena, Milena je to iznela na jednostavan i razumljiv način i mi s pravom od nje očekujemo još divnih predavanja i saveta o pravilnoj ishrani i njenom značaju za zdravlje.

4

Radunka Duna Bogdanović upoznala je prisutene o načinima učlanjenja u porodicu CaliVitanaca i prednostima koje imaju registrovani potrošači i saradnici u odnosu na one koji „kupuju preko koga stignu“.

Registracija je, uz kupovinu potrebnih proizvoda, besplatna i neobavezujuća. Potrebno je samo upoznati osobu koja je već registrovana i koja će Vas preporučiti kompaniji, odnosno dati vaše osnovne podatke, a to može biti lično, preko interneta, prijatelja, telefonom… Sve ostalo radi kompanija: registruje i dodeljuje jedinstven kodni broj koji važi u svih 38 država sveta u kojima kompanija posluje, pouzećem šalje paket sa proizvodima, fiskalnim računom i početnim info materijalom (katalog, ugovor, potrošačku karticu, časopis Cali News, karticu za jeftiniji pregled žive kapi krvi…)

Sa prisutnima je Duna podelila i svoja iskustva u radu sa blogom i važnosti dobrog i redovnog održavanja bloga .

(Nastavlja se)

5

7

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: